Transport van en naar Frankrijk

Transport Frankrijk

Transport van of naar Frankrijk? Van Kommer biedt u efficiënte transportoplossingen tegen scherpe tarieven. Dit geldt zowel voor groupage zendingen, deelpartijen als complete vrachten. Ook ADR transport, exceptionele vrachten en geconditioneerd vervoer behoren tot onze logistieke mogelijkheden.

Transport van of naar Frankrijk? Dagelijks met Van Kommer!

Van Kommer Forwarding is uw transportspecialist op Frankrijk. Met een uitgekiend netwerk van betrouwbare charters en gespecialiseerde transporteurs is uw lading bij ons in goede handen. Onze jarenlange ervaring is de garantie voor zorgeloos transport van uw goederen. Ook wanneer het fragiele, kostbare of gevaarlijke goederen betreft.

Offerte aanvragen

Groupage transport & deelpartijen Frankrijk

Groupage transport met Van Kommer biedt u de voordelen van efficiënte combinaties van ladingen tegen zeer scherpe tarieven. Onze groupage diensten zijn van kracht op geheel Frankrijk. Niet alleen naar de bekende economische centra, maar naar elk departement. Dit geldt ook voor import groupage. Onze groupage diensten zijn met name interessant voor volumes tot circa 5 pallets. Tevens bieden we vervoer van deelpartijen aan. Op verzoek ook rech tstreeks, dus zonder omladen. Ook voor transport van deelpartijen kunt u rekenen op snelle doorlooptijden en frequente vertrekdagen. Niet alleen vanuit de Benelux, maar vanuit geheel Europa mogelijk!

FTL Transport Frankrijk

Complete vrachten regelen we dagelijks, zowel naar Frankrijk als retour. Ook vanuit overige EU-landen is dit dagelijks mogelijk! Voor uw FTL (Full truck load) transporten zijn diverse typen trailers inzetbaar. Of het nu standaard palletgoederen betreft, thermo goederen of ADR gevaarlijke stoffen; we bieden u altijd het beste optimale materieel en zeer snelle levertijden.

Transittijden Frankrijk

Dagelijks verzorgen wij een breed scala aan transporten op Frankrijk. We komen elke week in daadwerkelijk alle departementen. Of het nu de metropool Parijs betreft, de havenstad Marseille, of de steden Lyon, Toulouse of Nice; wij kennen overal de weg. Afhankelijk van de eindbestemming voor het transport hanteren we onderstaande doorlooptijden

Transport Noord-Frankrijk

FTL: 1 dag LTL: 2-3 dagen

Transport Zuid-Frankrijk

FTL: 2 dagen LTL: 2-4 dagen

Spoedtransport van en naar Frankrijk

Ook voor spoedtransporten en koeriersdiensten bent u bij Van Kommer aan het juiste adres. Een ideale transportoplossing wanneer uw levertermijn onder druk staat of ergens (productie-) stilstand dreigt. Met een uitgekiend netwerk van koeriers en spoedtransporteurs vinden we altijd de juiste weg. En tegen verrassend voordelige tarieven.

Rijverboden in Frankrijk

Voor voortuigen en gecombineerde voertuigen met een toegestaan totaalgewicht van meer dan 7,5 ton geldt een rijverbod vanaf zaterdag of de dag voorafgaande aan een feestdag 22:00 uur tot en met de zondag of de feestdag 22:00 uur

  • Zaterdag 22:00 tot Zondag 22:00 uur
  • Voorafgaand feestdag 22:00 uur tot feestdag 22:00 uur

informatie opvragen?

Stuur bericht+31-(0)33-254 2525