Transport van en naar Italië

Transport Italië

Van Kommer Forwarding is uw transportspecialist op Italië! We verzorgen het transport van uw goederen snel, veilig én voordelig. Als specialist in Italië transport kennen wij de weg, de regels en de cultuur als geen ander. Ervaar zelf onze expertise en laat uw vrachten naar Italië door Van Kommer transporteren!

Transport van of naar Italië? Dagelijks met Van Kommer!

Wij zijn uw logistieke partner voor al uw vervoer van of naar Italië. Dagelijks organiseren we uw transporten naar steden zoals Rome, Milaan, Napels, Turijn en Palermo. Ook de bestemmingen Genua, Bologna en Verona staan nagenoeg dagelijks op onze planning. Maar elke bestemming in Italië behoort tot onze uitgebreide mogelijkheden. Hoofdzakelijk via wegtransport, maar ook duurzaam intermodaal transport via de trein wordt steeds populairder. Het is veelal een milieuvriendelijk en kostenbesparend alternatief voor het reguliere wegvervoer. Vraag uw Van Kommer planner naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Groupage transport & deelpartijen Italië

Van Kommer organiseert distributie- en groupage transport naar geheel Italië. Ook voor kleine import zendingen vanuit Italië naar Nederland (of elders in de Europese Unie) bieden we een uitstekende dienstverlening, met vlotte levertijden. Als uw lading wat groter is, maar niet een complete vrachtwagenlading, combineren we dit te samen met passende bij-lading(en) . Efficiënt, snel en vooral voordelig!

FTL Transport Italië

Complete FTL vrachten (Full truck load) verzorgen we dagelijks, zowel naar Italië als vanuit Italië. Voor deze transporten zetten we een breed scala aan divers transportmaterieel in. Denk hierbij aan huiftrailers, bakwagens, thermotrailers en voertuigen voor speciaal transport (exceptioneel). Om al deze transporten zo goed mogelijk te regelen, werken wij met een vast team van logistieke specialisten die u van begin tot eind begeleiden.

Transittijden Italië

Afhankelijk van het transport traject onderstaand de transittijden voor vervoer naar Italië:

Transport Noord-Italië

FTL: 2 dagen LTL: 2-5 dagen

Transport Zuid-Italië

FTL: 2-3 dagen LTL: 3-5 dagen

Groupage: op aanvraag.

Spoedtransport van en naar Italië

Sneltransport naar Italië nodig? Van Kommer Forwarding biedt u spoedtransport en koeriersdiensten om binnen no time uw zending op de plaats van bestemming te leveren. Veelal binnen een uur geladen! En als de situatie daarom vraagt met een dedicated levering, dus non-stop express

Rijverboden in Italië

  • Voor vrachtwagens met een gewicht van meer dan 7,5 ton geldt een rijverbod vanaf zaterdag t/m zondag. Als er een officiële feestdag is dan geldt dat vanaf 22.00 uur.

informatie opvragen?

Stuur bericht+31-(0)33-254 2525