Transport van of naar Spanje

Transport Spanje

Transport naar Spanje? Kies dan voor Van Kommer Forwarding, uw Spanje specialist! We verzorgen sinds jaar en dag transport van en naar Spanje. Dit geldt zowel voor volle vrachten, maar ook voor groupage en deelladingen. Elk type voertuig is mogelijk; van ADR uitgerust materieel tot koel- en vries equipment. Vanzelfsprekend ook normale gepalletiseerde goederen bieden we u voordelige transportoplossingen. Profiteer ook van onze scherpe tarieven en jarenlange ervaring!

Transport van of naar Spanje? Dagelijks met Van Kommer!

Van Kommer Forwarding is uw transport partner voor al uw vrachten op Spanje. Dagelijks organiseren we transporten naar belangrijke economische centra rondom Barcelona, Madrid en Bilbao. Maar ook plaatsen zoals Sevilla, Zaragoza, Malaga, Cordoba en Allicante worden dagelijks aangedaan. Veelal al binnen enkele uren geladen en direct onderweg naar uw eindbestemming. Als internationaal expeditiebedrijf verzorgen we uw transport zoals het hoort: met 100% aandacht en een optimale communicatie!

Offerte aanvragen

Groupage transport & deelpartijen Spanje

Van Kommer organiseert wekelijks groupage transport naar geheel Spanje. Ook kleine zendingen vanuit Spanje naar Nederland (of elders in Europa) regelen we graag voor u. Met een dekkend distributienetwerk is elke groupage zending bij ons in goede handen.

Daarnaast organiseren we vervoer van deelpartijen. Op verzoek rechtstreeks (zonder omladen) maar ook met passende bij-ladingen in combinatie. Voor het transport van deelpartijen kunt u rekenen op snelle doorlooptijden en frequente vertrekdagen. Niet alleen vanuit de Benelux, maar vanuit geheel Europa mogelijk!

FTL Transport Spanje

Elke dag verzorgen we complete ladingen (FTL), zowel heengaand als retour. We zetten hiervoor diverse typen materieel in zoals tautliners, kastentrailers, thermo vrachtwagens en exceptioneel materieel. Voor elke vracht de optimale logistieke oplossing.

Transittijden Spanje

Elke dag regelen we transporten naar het Iberisch Schiereiland. Uiteraard naar het vaste land maar ook naar de Balearen en de Canarische eilanden. Dus of uw lading nu geleverd dient te worden in Valencia, Gibraltar, of op Ibiza of Gran Canaria; we verzorgen het tot in puntjes en met snelle doorlooptijden. Onderstaand de transittijden voor vervoer naar Spanje:

Transport Noord-Spanje

FTL: 2-3 dagen LTL: 2-4 dagen

Transport Zuid-Spanje

FTL: 3-5 dagen LTL: 3-6 dagen

Groupage: op aanvraag.

Spoedtransport van en naar Spanje

Spoedtransport naar Spanje? Of vanuit Spanje? Ook hiervoor biedt Van Kommer Forwarding u passende logistieke mogelijkheden. Van envelop tot pakket, van pallet tot complete vracht. We regelen het snel en zorgvuldig. Met een sterk netwerk van koeriers kunnen we overal in Europa uw spoedvracht vervoeren. En met een perfecte begeleiding!

Rijverboden in Spanje

  • Er zijn lokale rijverboden in het weekend voor vrachtwagen vanaf 7.5 ton. Met name in de vakantieperiode (juli en augustus). Vraag uw Van Kommer planner naar de actuele situatie voor uw transport.

informatie opvragen?

Stuur bericht+31-(0)33-254 2525