Transport van of naar Engeland

Transport Engeland

Van Kommer Forwarding is uw logistieke dienstverlener voor transport van of naar Engeland. Met behulp van onze lokale agenten zorgen we ervoor dat uw goederen op elke locatie in Engeland geleverd worden. Just-in-Time, Just-in-Place!

Transport van of naar Engeland? Dagelijks met Van Kommer!

Wij zijn uw logistieke partner voor al uw vervoer van of naar Engeland en de overige landen in het Verenigd Koninkrijk. Dagelijks organiseren we transport naar steden zoals London, Birmingham, Liverpool, Leeds en Sheffield. Ook de havens in Dover, Felixtowe , Immingham en Southampton worden door ons wekelijks meermaals aangedaan. Maar elke bestemming in Engeland behoort tot onze mogelijkheden.

Offerte aanvragen

BREXIT

Sinds 1 januari 2021 heeft het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie verlaten. Dit heeft verregaande gevolgen voor bedrijven die handel voeren met het Verenigd Koninkrijk, met name op het gebied van douane documentatie. Uiteraard hebben wij als Engeland specialist alle benodigde kennis en expertise in huis u hiermee volledig te ontzorgen. Via onze afdeling Van Kommer Customs geven we u advies en zorgen voor de opmaak van alle benodigde douanedocumentatie.

Specifiek vragen over de Brexit of over uw (douane) documenten? Neem gerust contact met ons op; wij helpen u graag verder!

Groupage transport & deelpartijen Engeland

Van Kommer organiseert distributie- en groupage transport naar geheel Engeland. Ook voor kleine import zendingen vanuit Engeland naar Nederland (of elders in de Europese Unie) bieden we een uitstekende dienstverlening, met snelle levertermijnen. Als uw lading wat groter is, maar niet een complete vrachtwagenlading, combineren we dit te samen met passende bij-lading(en) . Efficiënt, snel en vooral voordelig!

FTL Transport Engeland

Complete FTL vrachten (Full truck load) verzorgen we dagelijks, zowel naar Engeland als vanuit Engeland. Voor deze transporten zetten we een breed scala aan divers transportmaterieel in. Denk hierbij aan tautliners, kastentrailers, bakwagens, thermotrailers en voertuigen voor speciaal transport (exceptioneel). Om al deze transporten zo goed mogelijk te regelen, werken wij met een vast team van logistieke vakspecialisten die u tijdens het transport optimaal begeleiden.

Transittijden Engeland

Afhankelijk van het transport traject onderstaand de transittijden voor vervoer naar Engeland:

Transport Engeland

FTL: 2 dagen LTL: 2-3 dagen

Groupage: 2-3 dagen

Spoedtransport van en naar Engeland

Sneltransport naar Engeland nodig? Van Kommer Forwarding biedt u spoedtransport en koeriersdiensten om binnen no time uw zending op de plaats van bestemming te leveren. Veelal binnen een uur geladen! En als de situatie daarom vraagt met een dedicated levering, dus non-stop express.

Rijverboden in Engeland

  • In Engeland gelden geen landelijke rijverboden. Er geldt echter wel een rijverbod voor vrachtverkeer zwaarder dan 18 ton in Greater London, met uitzondering van snelwegen van 21:00 tot 07:00 uur op maandag t/m vrijdag en van zaterdag 13:00 uur tot maandag 07:00 uur.

informatie opvragen?

Stuur bericht+31-(0)33-254 2525